09311 - Bara cu 32 de LED-uri RGB, lumina ambientala, sincronizare muzicala, aplicatie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

09311 - Bara cu 32 de LED-uri RGB, lumina ambientala, sincronizare muzicala, aplicatie

25,00 lei Cu TVA

21,01 lei Fara TVA

block Stoc epuizat

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Bara RGB 32 leduri sincronizate muzical 18 culori Mutiple Moduri

Bara RGB ofera o experienta unica in timp ce ascultati muzica sau va jucati trasformind sunetele ce va inconjaora in efecte vizuale colorate amplificind experinata traita.

Asculta muzica in timp ce atmosfera e intretinuta de Bara RGB. Aceasta identifica muzica si lumineaza ritmic si energic sau poate fi setata pe un program static pe ce culoare doresti tu!

VIZUALIZAREA MUZICII TALE PREFERATE: Lampa cu LED-uri de 32 de culori microfon de inalta sensibilitate si functie de filtrare a zgomotului de fundal ofera nu mai putin de 8 moduri de afisare. 4 niveluri de luminozitate 5 niveluri de viteza si 18 moduri de culoare care pot fi ajustate dupa bunul plac. Reflecta expresia dinamica a melodiei si a ritmului.

5b2ce26c-c470-4e56-b980-62a53fb9e9c0.jpeg

INDUCTIA CAMPULUI SUNET: In comparatie cu lumina traditionala activata prin voce aceasta lumina activata prin voce este echipata cu un procesor ARM pe 32 de biti. Raspunsul este de pana la 008 secunde pickup-ul este sincronizat cu ritmul spectru dinamic rapid.



LUMINA DE AMBIANTA DE INALTA CALITATE si CONTROL SUNET RGB : Lumina ritmica activata prin voce realizata din material plastic acril componente electronice durabila si de lunga durata robusta etc. Dimensiunea acestui stick Audio Spectrum Analyzer este o dimensiune mica de 181*16*15mm care poate fi instalata rapid.

H0f5654c53b1841a4bb335264236163bbM.jpg Lampa cu 32 led-uri nu are baterie incorporata, poate fi folosita in aer liber alimentata de baterie externa computer sursa de alimentare USB-C etc.

MOD DE UTILIZARE:

Tasta MOD/SPEED: Apasati scurt pentru a activa modul de selectare alb; apasare lunga pentru a selecta rosu-selectare 5 viteze

Tasta CULOARE/LUMINA: apasare scurta pentru a transforma culoarea; apasati lung pentru a deveni verde - selectati pana la 4 niveluri de luminozitate.

Tasta POWER: apasati 3 secunde pentru a porni/opri; Apasare scurta - Afiseaza nivelul bateriei 4 lumini verzimreprezinta baterie incarcata maxim.

Scanati codul QR de pe spatele barii si descarcati aplicatia activati bluetooth-ul si controlati jocurile de lumini din aplicatie.

Continut pachet: 1 bara cu leduri

1 suport pentru bara

4 bucati dublu adeziv

manual de utilizare

Music-Sync-Led-Strip-Lights-Sound-Control-Pickup-Rhythm-Lamp-Voice-Activated-Atmosphere-Rgb-Light-Bar.jpg

Fisa tehnica
OEM
09311