05070 - Cronometru digital multifunctional, afiseaza ora si data
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

05070 - Cronometru digital multifunctional, afiseaza ora si data

19,00 lei Cu TVA

15,97 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Descriere

Denumire produs: Cronometru digital

Dimensiune: 8 * 6 * 2cm

Material: ABS

Greutate: aproximativ 60g

Ambalare: Cronometru digital*1, fluier*1

DIGITAL SECONDS WATCH & WHISTLE: Pachetul include 1 x cronometru sport cronometru si 1 x fluier din otel inoxidabil. Combinatia dintre un cronometru digital si un fluier cu sunet clar face ca acesta sa fie kitul perfect de cronometrare pentru o varietate de nevoi.

MATERIALE DE INALTA CALITATE PENTRU DURABILITATE: Cronometrul este fabricat din carcasa ABS robusta si electronice durabile. Fluierul este fabricat din otel inoxidabil, rezistent la apa, rezistent la socuri si antiderapant.

AFISAJ LCD FOARTE MARE SI FUNCTII DE PRECIZIE: Acest cronometru portabil cu LCD extra mare al nostru ofera versatilitate intr-un corp usor. Modul de divizare cu doua canale asigura o precizie de 1/100 de secunda si poate fi utilizat ca cronometru sportiv, ceas, cronograf si alarma, precum si pentru a seta ora, ziua saptamanii, calendarul si alte functii. Meritati aceste cronometre.

USOR DE UTILIZAT: Cronometrul digital este foarte usor de utilizat si poate fi controlat prin apasarea a foarte putine butoane, doar pornire, oprire si resetare, chiar si copiii il pot folosi in sport. Folositi tasta de mod pentru a cronometra evenimente simple si divizate.

APLICATIE AMPLA: Acest cronometru este suficient de versatil pentru a fi utilizat pentru cronometrarea activitatilor acasa sau in clasa, in special ca dispozitiv de cronometrare in sporturi precum fotbal, baschet, alergare, fitness, inot, baseball, lupte, taekwondo si altele. Cumpararea si stocarea acestor cronometre digitale este, de asemenea, o alegere buna pentru gatit acasa si pentru predarea jocurilor pentru copii.

Fisa tehnica
05070