05304 - Amplificator de semnal TV ,CATV,  Spliter cu 8 iesiri
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

05304 - Amplificator de semnal TV ,CATV, Spliter cu 8 iesiri

69,00 lei Cu TVA

57,98 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Acest amplificator este un dispozitiv electronic cu carcasa de aluminiu ce amplifica si imbunatateste semnalul TV. Pentru a amplifca semnalul catre mai multe televizoare dispozitivul trebuie alimentat la priza de 220V. In cazul in care acesta nu se alimenteaza el va indeplini functia simpla de spliter TV.

Amplificatorul trebuie montat imediat la intrarea in proprietate a cablului TV. Dupa ce alimentati si conectati cablul principal in mufa de intrare (IN) si mufele de iesiri (OUT) puteti regla semnalul cu o surubelnita prin invartirea temporizatorului rosu de pe fata principala a dispozitivului.

Amplificatorul TV este compatibil atat cu conexiunile prin cablu TV sau prin Satelit.

Compatibil cu Digi , RDS&RCS , Orange TV , Vodafone TV s.a.

Cu modelul acesta de amplificator pot fi conectate pana la 8 Televizoare la acelasi cablu sau antena TV motiv pentru care nu este un dispozitiv destinat doar uzului casnic ci si hotelurilor restaurantelor si pub-urilor.

Acest dispozitiv poate reduce sau elimina in totalitate o imagine neclara sau blocata imbunatateste imaginea si calitatea audio cand semnalul este slab si creste viteza de transmisie.

Fisa tehnica
OEM
05304