10287 - Suport telefon pliabil, autocolant, Baseus, negru - LUXZ000001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

10287 - Suport telefon pliabil, autocolant, Baseus, negru - LUXZ000001

35,00 lei Cu TVA

29,41 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere
Specificatii:

- Brand:  Baseus
- Nume:  Suport pliabil
- Model:  LUXZ000002
- Culoare:  Alb
- Material:  ABS + PC
- Greutate:  6.5g
- Dimensiuni:  26.3x62x4mm
- Compatibilitate:  Smartphone-uri cu ecran de 5.4 inch și mai mare

Uitați-vă la videoclipuri pe telefonul dvs. sau transmiteți în direct în mod convenabil. Suportul autoadeziv de la Baseus vă permite să plasați stabil smartphone-ul pe biroul dvs. atât în poziție orizontală, cât și verticală. Suportul se rotește la 360°, puteți regla înclinarea până la 90° și înălțimea. Suportul nu va interfera cu încărcarea wireless și este incredibil de ușor de instalat - curățați partea din spate a telefonului și apoi lipiți-l.

Personalizați-l în funcție de nevoile dvs.

Pozitionați smartphone-ul așa cum doriți și obțineți un unghi optim de vizualizare. Puteți deschide suportul de mânere până la 90° și îl puteți roti la 360°. De asemenea, puteți regla înălțimea. Astfel, îl puteți poziționa cu ușurință pentru a viziona confortabil seriale, a înregistra transmisiuni sau a lua notițe în timpul unei conferințe online. Mai mult, suportul este conceput pentru a oferi stabilitate smartphone-ului dvs.

Design atent gândit

Suportul este fabricat din plastic PC și ABS durabil, care nu este doar rezistent, dar nu afectează nici funcția de încărcare wireless. Este, de asemenea, extrem de subțire, cu o grosime de doar 4 mm. Nu ocupă prea mult spațiu sau interferează cu utilizarea smartphone-ului dvs. Utilizarea adezivului de înaltă calitate asigură stabilitate. 

Setul conține:

  • Suport pliabil pentru telefon

  • Unelte de instalare

Fisa tehnica
Baseus
10287
6932172603311