05515 - Aparat de masaj portabil 3 in 1, incalzire si vacuum, Tonifiere, Celulita, Slabire - AG913
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

05515 - Aparat de masaj portabil 3 in 1, incalzire si vacuum, Tonifiere, Celulita, Slabire - AG913

85,00 lei Cu TVA

71,43 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

Caracteristicile și specificațiile produsului:

- Bulă electrică chinezească cu funcția de masaj de încălzire.
- Aparatul de masaj imită perfect o bula de vid clasică.
- Este complet sigur în comparație cu un bec cu flacără deschisă și la fel de eficient.
- Echipat cu intensitate de lucru reglabilă și două moduri de funcționare.
- Operare simplă cu butoane tactile și afișaj LCD.
- Alimentare cu cablul USB-C inclus (sursa de alimentare nu este inclus, se poate alimenta cu orice incarcator de telefon 5V - 2A sau powerbank).
- Material: plastic (ABS)
- Ecran LCD
- Două moduri de funcționare
- Reglarea intensității
- Port USB-C
- Inaltime: 7,8 cm
- Diametru: 9,4 cm
- Culoare neagra

Acest dispozitiv de masaj poate fi utilizat pentru cupping, compresa calda si masaj prin razuire, un aparat pentru trei utilizari, foarte convenabil. Poate imbunatati eficient promovarea metabolismului si curatarea meridianelor, imbunatatirea imunitatii. Prin masarea suprafetei pielii, o elibereaza de durere si permite corpului sa se detoxifice in acelasi timp. 

Oferă o absorbție puternică a pielii și țesutului adipos pentru a activa funcția de detoxifiere a limfei și a îmbunătăți circulația sângelui.

Energie termică. Proliferează colagenul dermic prin efecte termice, relaxează nervii și eliberează presiunea prin furnizarea de căldură continuă 

Terapia cu unde magnetice. Elimina inflamația și umflarea pentru a vă ușura oboseala corpului și pentru a promova recuperarea fizică. 

Operare simplă. Acces rapid la controlul butoanelor și indicarea directă a afișajului pe panou, convenabil pentru a monitoriza starea de lucru și a porni/opri instantaneu, regla temperatura de încălzire sau nivelurile de intensitate a presiunii negative și setați timpul. 

Prindere usoara. Mânerul ergonomic permite o ținere sigură chiar și după o utilizare îndelungată.

Aplicații multifuncționale. Poate fi utilizat pe scară largă pentru cupping, masaj, guasha, pierdere în greutate etc., ajutând eficient la modelarea gâtului, brațelor, picioarelor, spatelui, abdomenului și membrelor inferioare și superioare etc.

Reglabil in trepte si temperaturi diferite, din care puteti alege, pentru a se potrivi diferitelor parti ale corpului. Potrivit pentru brate, abdomen, spate, coate, incheietura mainii, genunchi, glezne, picioare, coloana vertebrala si alte partiale corpului; dar nu este potrivit pentru cap, gat.

Efect de ardere a grasimii si ingrijirea pielii - acest dispozitiv portabil de slabire, indepartare a grasiii, pe care il puteti folosi acasa. Are o serie de utilizari, cum ar fi arderea grasimilor, reducerea celulitei, eliminarea vergeturilor, tonifierea pielii, sculptarea corpului si masaj de fitness la domiciliu.

Terapia magnetic wave - Terapia cu unde magnetice elimina umflarea si durerea. Ceea ce ajuta la promovarea detoxifierii limfatice si a circulatiei sangelui, la eliminarea toxinelor prin circulatia limfatica si razuirea pielii.

Efectul de caldura - Adoptarea terapiei cu efect termic pentru a reduce presiunea pentru a imbunatati respiratia celulelor pielii este avantajoasa pentru transpiratia si glandele sebacee, deoarece secretia glandelor creste lubrifierea si protectia pielii, inmoaie si umezeste pielea, reduce ridurile si creste elasticitatea pielii. si elimina oboseala, favorizeaza recuperarea fizica.

Avantajele produsului: Poate fi folosit acasă, usor de transport. Apăsați cu un singur buton pentru a începe.Se recomandă utilizarea șervețelelor umede sau spray-ului pentru curățarea și hidratarea pielii pentru a spori senzația de utilizare. 

Instrucțiuni 

1. Apăsați lung butonul de pornire timp de aproximativ 1,5 secunde pentru a porni/opri (poate fi oprit doar după 15 minute). 

2. După pornire, funcția de aspirație pornește automat, încălzirea pornește și apăsați scurt butonul de pornire pentru a porni funcția de dezumflare. 

3. Tasta mod aspirare M      

1) Apăsați scurt tasta mod de aspirație M în starea de pornire pentru a comuta între diferite moduri de ventoză (modul implicit este starea M1 la pornire)      

2) Produsul are trei moduri de aspirare:          

Modul de vitalitate M1           

M2: mod liniștitor           

M3: modul adâncime 

Avantajele produsului: Poate fi folosit acasă, usor de transport. Apăsați cu un singur buton pentru a începe. 

Se recomandă utilizarea șervețelelor umede sau spray-ului pentru curățarea și hidratarea pielii pentru a spori senzația de utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala: Maini, Picioare, Abdomen, Spate

Tip Produs: Aparat anticelulitic 

Tip utilizare: Uz casnic Semiprofesional Profesional

Destinat pentru: Masaj Tonifiere Vibromasaj

Greutate netă: 400 g

Observatii

Se recomanda sa testati daca dispozitivul este adecvat pielii dvs. inainte de prima utilizare.

2. Cand actionati functia „cupping”, va rugam sa opriti „caldura” pentru a evita arsurile cauzate de febra prelungita intr-un singur loc.

3. Dupa utilizare, vasele de sange de pe suprafata pielii sunt dilatate. Trebuie sa fie odihnit timp de 30-45 de minute inainte de baie.

Fisa tehnica
OEM
05515