10402 - Lampa UV suspendata cu 200 LED-uri, 9,5W, dulie E27, pentru cresterea plantelor - Gardlov
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

10402 - Lampa UV suspendata cu 200 LED-uri, 9,5W, dulie E27, pentru cresterea plantelor - Gardlov

55,00 lei Cu TVA

46,22 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- Sprijină fotosinteza – Lampa LED pentru plante în creștere sprijină fotosinteza, datorită căreia ajută planta să crească și să o hrănească. Utilizarea acestuia vă permite să îngrijiți în mod corespunzător plantele pe care le creșteți și vegetația acestora, inclusiv răsaduri și butași mici, precum și plante mature.
- Două culori de lumină – Lampă LED pentru creșterea plantelor este echipat cu becuri care emit lumină cu două lungimi de undă. Aici veți găsi LED-uri de 660 nm (lumină roșie) și 450 nm (lumină albastră).
    Pentru cultivarea amatorilor și profesioniști – lampa Grow Light poate fi folosită cu succes ca iluminarea plantelor de interior (în special a celor care au o cantitate limitată de lumină naturală), precum și pentru cultivarea hidroponică și în seră. Va fi perfect atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Poate fi folosit pentru a ilumina nu numai florile de interior, ci și ierburile și legumele.
- Reglarea fără probleme și utilizarea înclinării – această lumină de creștere cu LED produce roșu și lumină albastră și promovează creșterea, înmugurirea și înflorirea plantelor. Lungimea de undă pe care o emite poate fi absorbită complet de plante pentru fotosinteză. Conectați lampa în locația dorită și conectați-o la o priză electrică. Porniți apăsând butonul de pornire și un amestec de lumină roșie și albastră va începe să strălucească. Suportul metalic care se extinde din partea inferioară a bazei clipului poate fi ajustat la unghiul dorit pentru a crește eficiența luminii. Apăsați din nou comutatorul pentru a stinge lampa.

- Diode LED: SMD 3528
- Număr de LED-uri: 200
- Puterea becului: 9,5 W
- Culoarea emisă: roșu și albastru
- Tip LED: roșu-660nm, albastru-450nm
- Tensiune: AC220V
- Dimensiuni: 46x11,5x9,2cm
- Greutate cu ambalaj: 0,320kg

Fisa tehnica
OEM
10402