10401 - Lampa UV suspendata cu 225 LED-uri, 45W, pentru cresterea plantelor - Gardlov
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

10401 - Lampa UV suspendata cu 225 LED-uri, 45W, pentru cresterea plantelor - Gardlov

140,00 lei Cu TVA

117,65 lei Fara TVA

block Stoc epuizat

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- SPRIJINĂ CULTIVAREA PLANTELOR - furnizarea de lumină suplimentară plantelor este o modalitate de a sprijini dezvoltarea lor adecvată și de a oferi condiții ideale pentru vegetație. Panoul LED pentru creșterea plantelor oferă condiții optime de iluminare pentru plantele de interior și de exterior. Lampa LED susține creșterea, înmugurirea și înflorirea diferitelor tipuri de plante.
- Panoul LED pentru creșterea plantelor are până la 225 de LED-uri încorporate, dintre care 165 de LED-uri care emit lumină roșie și 60 LED-uri care emit lumină albastră. Lungimile de undă sunt selectate astfel încât să fie absorbite maxim de plante. Acest lucru creează condiții optime pentru fotosinteza multor specii de plante.
- PENTRU AMATORI ȘI PROFESIONISTI - panoul de iluminat pentru plante va fi, fără îndoială, apreciat atât de persoanele care sunt amatoare de diferite tipuri de flori sau legume decorative, cât și de profesioniștii care caută o modalitate de a accelera creșterea plantelor sau de a susține randamentul.
- CABLURI DE MONTARE INCLUSE - instalarea dispozitivului se face fără probleme, cea ce va fi apreciat de fiecare utilizator. Trebuie doar să conectați panoul LED pentru creșterea plantelor la sursa de alimentare și apoi l agățați peste plantă pe frânghiile atașate la kit și  îl puteți folosi.

- putere: 45W

- putere lumini: 1500LM
- număr de LED-uri: 225 = 165 roșu + 60 albastru
- alimentare: AC 220 ~ 240V / 50 ~ 60HZ
- dimensiuni: 310x310x3 mm
- greutate cu ambalaj: 1.07kg

Pachetul contine:

- lampă
- frânghii
- încărcător

Fisa tehnica
OEM
10401