10400 - Set 2 Lampi UV, pentru cresterea plantelor, 20 LED, USB - Gardlov 19241
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

10400 - Set 2 Lampi UV, pentru cresterea plantelor, 20 LED, USB - Gardlov 19241

80,00 lei Cu TVA

67,23 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- SPRIJA FOTOSINTEZA - Lampa LED pentru plantele in crestere sprijină fotosinteza, datorită căreia ajută plantele să crească și să se hrănească. Utilizarea acestuia vă permite să îngrijiți în mod corespunzător plantele pe care le cultivați și vegetația acestora, incluzând atât puieți mici și mari, cât și plantele mature.
- 3 MODURI DE LUMINĂ - Lampa LED pentru creșterea plantelor este echipată cu becuri care emit lumină cu două lungimi de undă. Aici puteți găsi LED-uri de 630 nm (lumină roșie) și 470 nm (lumină albastră) și o combinație de lumini (roșu + albastru = violet). O astfel de tehnologie afectează toate etapele de creștere, înmugurire și înflorire a plantelor.
- PENTRU CULTIVARE AMATORIALA SI PROFESIONALA - lampa de crestere poate fi folosita cu succes atat pentru iluminarea plantelor de interior (in special cele care au o cantitate limitata de lumina naturala). Va fi perfect atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Poate fi folosit pentru a ilumina nu numai florile de casă, ci și ierburile și legumele.
- Ajustare și utilizare fără probleme a înclinării - această lampă de creștere LED susține creșterea, înmugurirea și înflorirea plantelor. Lungimea de undă pe care o emite poate fi absorbită complet de plante pentru fotosinteză. Clipați lampa în locul selectat și conectați-l la portul USB. Apăsați comutatorul pentru a-l porni și va ieși un amestec de lumină roșie și albastră. Comutatorul are funcțiile de iluminare temporară, schimbarea luminii și puterea luminii. În plus, puteți regla barele metalice ale panourilor la unghiul dorit pentru a crește eficiența luminii.


- alimentare: 5V/1A prin mufa USB
- cronometru: 3,9 și 12 ore
- numar de LED-uri: 40
- rezistent la apa: IP54
- brate flexibile
- emite culoare: roșu și albastru
- tip LED: roșu - 630 nm, albastru - 470nm
- putere: 20W
- 2 panouri luminoase
- unghi de înclinare până la 180 de grade
- reglarea intensității luminii:  9 trepte
- dimensiuni: 68x12x7cm
- greutate: 280g
- greutate cu ambalaj: 488g

Fisa tehnica
OEM
10400