05553 - Aparat profesional pentru ascutit cutite si foarfece, picioare antiderapante, ceramic, 3 ascutitori - Ruhhy 22503
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

05553 - Aparat profesional pentru ascutit cutite si foarfece, picioare antiderapante, ceramic, 3 ascutitori - Ruhhy 22503

29,00 lei Cu TVA

24,37 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- Ascutitorul este prevazut cu 3 orificii, primul este pentru ascutit foarfeca, iar urmatoarele doua sunt pentru ascutirea in doua faze a cutitelor.
- Cu o ascuțitoare, puteți ascuți cu ușurință toate cuțitele și foarfecele acasă rapid și foarte eficient, astfel încât acestea să își îndeplinească sarcinile perfect, iar tu să nu fii nervos cu fiecare mișcare a lamei. Uneltele perfect ascuțite sunt esențiale în fiecare bucătărie - nu numai profesionale, ci și acasă.
- Datorită mânerului ergonomic, puteți ține cu ușurință ascuțitorul în timp ce ascuțiți. Instrument Se potrivește bine în mână și nu alunecă, ceea ce ușurează munca și asigură siguranță. Un avantaj suplimentar îl reprezintă picioarele antiderapante, care împiedică ascuțitorul să se miște chiar și pe suprafețe alunecoase.


- Material: ABS + ceramica + metal
- Culoare: negru si gri
- Numar de ascuțitori: 3
- Picioare anti-alunecare
- Dimensiuni: 20,5x4x5,3 cm
- Greutate: 122 g
- Greutate în pachet: 157 g

Fisa tehnica
OEM
05553