16269 - Power Bank, pornire masina, Jump Starter 1200A, 2xUSB 5V/2,1A, incarcare telefoane - JX56
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

16269 - Power Bank, pornire masina, Jump Starter 1200A, 2xUSB 5V/2,1A, incarcare telefoane - JX56

240,00 lei Cu TVA

201,68 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificație:

Dimensiuni: 160x85x35mm
Iesire port USB: 5V/2A
Lanterna cu un LED de 1W
Incarcare 5V/1A prin mufa USB Type-C (sursa si cablu este inclus)
Cleme crocodil 100x75mm cu deschidere maxima 35mm

Acum puteți călători confortabil pe distanțe lungi, fără să rămâneti fără curent.
Dispozitivul are o capacitate de 12000 mAh cu o capacitate reală de 8000 mAh echipat cu două porturi USB, îți poți încărca smartphone-ul sau tableta.
Eliminați îngrijorarea unei mașini care se oprește brusc în mijlocul unei călătorii. Această sursă de alimentare care a fost echipată cu un cablu jumper al bateriei poate fi declanșatorul mașinii dumneavoastră.
Acest este potrivit pentru bateriile auto de 12V                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Acest dispozitiv nu este du doar un starter, acest instrument poate fi folosit și ca instrument de aventură este dotat cu lanternei și busola Caracteristici perfecte pentru cei aventuroși.

Acest power bank precum si un jump starter este echipat cu diverse protectii pentru siguranta dumneavoastra si cea a dispozitivelor conectate. Pornind de la protecția la scurtcircuit, temperatură, tensiune constantă, până la modele de cabluri jumper anti-revers. Este foarte sigur de utilizat


Atentie!!

Dupa utilizare dispozitivul Jump Starter deconectaci cablu si depozitati corespunzator !

Fisa tehnica
OEM
16269