05419 - Pompa electrica pentru apa, dozator electric pentru bidon, dispenser apa de baut, incarcare USB - AG187A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-30%

05419 - Pompa electrica pentru apa, dozator electric pentru bidon, dispenser apa de baut, incarcare USB - AG187A

27,30 lei Cu TVA

22,94 lei Fara TVA

39,00 lei -30%

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- pompa electrică de lichid este un dispozitiv perfect care facilitează procesul de turnare a lichidelor în pahar. Nu trebuie să ridici o sticlă uriașă de apă pentru a te răcori vara. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pompa și apa va curge direct în pahar.
- procesul de transfer are loc automat după apăsarea butonului ON din partea superioară a dispozitivului; pentru a opri pompa, trebuie doar să apăsați același buton. Operarea simplă este o mare comoditate care afectează calitatea și confortul utilizării. Pompa este ideala pentru copii, adulti si seniori.
- datorită greutății reduse și dimensiunilor compacte, pompa este extrem de la îndemână, poate fi depozitată și transportată cu ușurință, să o iei cu tine oriunde nu este o bătaie de cap.
- pompa electrică pentru băuturi va fi perfectă pentru uz casnic privat, precum și în scopuri comerciale atunci când se organizează diverse tipuri de jocuri, evenimente, petreceri în grădină, evenimente sportive, festivaluri sau concerte cu facilități de catering. Este perfect și ca echipament pentru birouri, baruri, restaurante, hoteluri și spitale.

- culoare: alb - negru;

- putere 4W


- alimentare: 5V/1A prin cablu Micro USB (este inclus in pachet)

- acumulator incorporat: 1200mA

- dimensiuni (latime/inaltime): 7.5mm cu tija 16mm/13cm
- greutate: 0,25 kg;
- greutate în pachet: 0,3 kg

Fisa tehnica
OEM
05419