05511 - Argila decontaminare, clay bar curatare auto, 180g, 90x65x15mm, Xtrobb
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

05511 - Argila decontaminare, clay bar curatare auto, 180g, 90x65x15mm, Xtrobb

15,00 lei Cu TVA

12,61 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Acest clay bar este o masa sintetica, vascoasa, asemanatoare plastilinei, cu consistenta asemanatoare chitului. Cand cureti masina, aceasta argila auto lipeste de ea toata murdaria persistenta si o indeparteaza de pe suprafata, fie ca este lac, sticla sau plastic. O folosesti prin miscari circulare, asemanatoare polish-ului, ca atunci cand lustruiesti masina.

Daca nu indepartezi aceste contaminari, cu timpul, vopseaua se va deteriora, implicit isi va pierde etanseitatea si va aparea rugina.

Procedurile de detailing auto te ajuta sa scapi de aceste probleme, prin utilizarea unui Clay Bar sau argila auto atunci cand curata masina. Aceasta este capabila sa colecteze si sa extraga literalmente aceste contaminari din stratul de vopsea.De asemenea, este adesea folosit pentru a elimina reziduurile de ceara si protectia ceramica. In plus, un clay bar iti va permite sa indepartezi si murdaria de pe suprafetele din sticla sau lucioase.

Instructiuni de utilizare:

Inainte de a folosi argila, pregatiti corect suprafata, cel mai bine este sa o spalati cu un sampon auto. Rupeti o bucata de 10-20 g de pasta si modelati-o intr-un disc plat. Apoi umeziti lacul cu apa cu sampon sau alt lubrifiant pentru argile. Frecati suprafata cu argila. Cand argila aduna cantitatea potrivita de murdarie, framantati-o spre interior si modelati-o din nou.

Specificații:

culoarea albastra
moale și flexibil: da
pentru toate tipurile de lac: da
tip: tradițional
dimensiuni: 9 cm x 6,5 cm x 1,5 cm
greutate: 180 g
greutate in pachet: 184g

Fisa tehnica
OEM
05511