16263 - Tester lichid de frana, Xtrobb, 5 LED-uri
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

16263 - Tester lichid de frana, Xtrobb, 5 LED-uri

23,00 lei Cu TVA

19,33 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- testerul are dimensiuni mici, asemanatoare ca marime cu un marker. Instrument poate încăpea chiar și într-o cutie de instrumente la îndemână, pe care o purtăm în mașină sau chiar într-un buzunar.
- principiul de funcționare al testerului se bazează pe măsurarea conținutului de apă din lichidul de frână. Tot ce trebuie să faceți este să scufundați electrozii în lichid. Datorită măsurării precise folosind indicatoare sub formă de 5 LED-uri, puteți fi sigur că veți obține o măsurare precisă a nivelului apei în lichidul de frână.
- testerul are LED - uri care indică nivelul apei lichide . Dioda verde - baterie ok, continut de apa <1%, dioda galbena - continut de apa de la 1% la 2%, doua diode galbene - continut de apa de la 2% la 3%, dioda rosie - continut de apa aprox. 3%, două diode roșii - conținut de apă peste 3%.
- tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul și să înmuiați electrozii de testare în rezervorul de lichid de frână, apoi să citiți LED-urile. Rezultatul apare după câteva secunde după scufundarea testerului în lichid.
- culoare neagra
- sursa de alimentare: 1x baterie AAA (nu este inclusa)
- dimensiuni: 15x2,5cm
- greutate: 0,035kg
- greutate în pachet: 0,052kg

Fisa tehnica
OEM
16263