05506 - Obiectiv telescopic pentru telefon, trepied, husa, marire x50, 165x160cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

05506 - Obiectiv telescopic pentru telefon, trepied, husa, marire x50, 165x160cm

69,00 lei Cu TVA

57,98 lei Fara TVA

block Stoc epuizat

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- capacitatea de a monta rapid telefonul pe telescop înseamnă că putem face o fotografie în orice moment, și să facem o fotografie până la 9500m cu o bună transparență a aerului, păstrând în același timp o imagine clară. Folosind zoom-ul în telefon, nu putem ajunge la o distanță atât de mare. Produsul este compatibil cu orice model de telefon cu o latime maxima de 90mm. Obiectivul va fi perfect pentru fiecare pasionat de fotografie - va fi un înlocuitor demn pentru o cameră.
- după ce scoateți produsul din ambalaj, scoateți dopurile, înșurubați trepiedul, puneți telefonul în suport și atașați-l la obiectiv, așezați-l astfel încât camera să fie la nivel cu obiectivul. Pentru un sentiment mai mare de securitate, putem atasa si snurul inclus in set. Forma ergonomica si lucrarea precisa finisata cu material cauciucat impreuna cu fragmente antiderapante asigura o prindere sigura si confortabila, precum si rezistenta la impact. Obiectivul este rezistent la stropire și praf, iar capul său mobil face posibilă montarea acestuia indiferent de locul unde este amplasată camera.
- obiectivul este usor, cantareste doar 300g, asa ca folosirea lui nu este o problema. Setul include o carcasă care poate fi atașată la curea - vom introduce obiectivul în ea împreună cu alte accesorii incluse în set. Putem atașa un șnur la telescop, ceea ce va crește suplimentar transportul în siguranță a echipamentului. Obiectivul are și dopuri care protejează lentila de murdărie. Produsul are o busolă încorporată, care va fi un gadget complementar excelent în timpul călătoriei - vă va permite să controlați în mod constant terenul, ceea ce este de mare ajutor pentru persoanele care iubesc să călătorească. Butonul de pe lentilă vă permite să clarificați imaginea - permite ajustarea individuală a defectului ochiului.
- produsul poate fi folosit si fara a folosi telefonul, este perfect pentru observarea pasarilor, vanatului salbatic in timpul vanatorii si multe alte situatii.
- gama de lățime a telefonului: 57-90 mm
- mărire: 50x
- distanta de la pupila: 4 mm
- câmp vizual: până la 9500 m
- dimensiuni totale (lungime / latime / inaltime): 16 / 5,5 / 16,5 cm
- dimensiuni husa (lungime / latime / inaltime): 5/7 / 18cm
- lungime snur: 30 cm
- greutatea lentilei: 300 g
- greutatea setului: 455 g

INCLUS

- lentila - telescop
- trepied
- cârpă de curățare
- caz
- suport de telefon
- lesă

Fisa tehnica
OEM
05506