05504 - Picuratoare cu valva pentru irigarea plantelor, 135x30mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

05504 - Picuratoare cu valva pentru irigarea plantelor, 135x30mm

2,50 lei Cu TVA

2,10 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- adăpatorul va permite în medie 2 săptămâni de irigare, folosind o sticlă de 500 ml. De asemenea, puteți turna / turna îngrășământ în apă fără probleme.
- o soluție perfectă pentru persoanele cărora le place să călătorească și sunt adesea în călătorii. Utilizarea unui udator automat va permite florilor să supraviețuiască perioadei de absență a proprietarilor lor. Nu trebuie să le ceri vecinilor sau familiei să-ți ude plantele. Doar lipiți umidificatorul în pământ.
- curgerea apei trebuie permisă prin tăierea duzei de irigare; cu cât gaura este mai mare, cu atât mai repede va curge apa. Apoi, înșurubați dispozitivul de irigare la sticla selectată umplută cu apă și lipiți-l în pământ. Este recomandat să folosiți sticle mai închise la culoare (sau ecranate) pentru a preveni intrarea luminii în apă pentru a preveni creșterea algelor și a bacteriilor.
- adapatorul poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, este perfect pentru cultivarea legumelor, de ex. castraveți, roșii etc.
- culoarea verde
- dimensiuni (latime / inaltime): 13,5 / 3cm
- greutate: 10g

Fisa tehnica
OEM
05504