05493 - Bratara supravietuire paracord, patru unelte, Verde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

05493 - Bratara supravietuire paracord, patru unelte, Verde

8,10 lei Cu TVA

6,81 lei Fara TVA

9,00 lei -10%

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- dimensiuni (lungime / latime): 25,5 / 3,1 cm
- lungime coardă: 3m
- greutate set: 32 g

Functii:

- cordon
- cutit
- cremene
- busolă
- fluier

Activitatea de supraviețuire nu este doar un hobby interesant și o modalitate de a petrece timpul liber în condiții solicitante. Este, de asemenea, o oportunitate de a dobândi abilități și experiențe care se pot dovedi a fi cruciale în situații cu diverse amenințări. Brățara Survivalova Panacord este un gadget ușor de utilizat și ușor de transportat, care garantează până la 5 funcții într-un singur dispozitiv.

Fabricată din plastic rezistent, catarama include un cuțit, un fluier și un aprins de magneziu. Într-un mod simplu și rapid, vă permite să puneți și să scoateți întregul gadget și să utilizați imediat soluții individuale. Mini-cuțitul zimțat taie cu ușurință multe tipuri de materiale, iar locașul său stabil în cataramă îl face ușor de manevrat.

Închizătorul include și o tijă de magneziu, de aproape 2 cm lungime. Folosind un cuțit, puteți lovi în mod eficient scântei împotriva acestuia, ceea ce vă permite să aprindeți eficient focul. Catarama are și un fluier încorporat, din care puteți scoate cu ușurință un sunet de avertizare ascuțit. Închizătorul este atașat la o frânghie de paracord - ușoară, durabilă, folosită în parașute și, prin urmare, utilizată pe scară largă în timpul activităților de supraviețuire. Poate fi folosit în multe moduri, iar scopul său este limitat doar de imaginația utilizatorului.

Frânghia din brățară este împletită într-un model atractiv. O busolă este țesută deasupra - un cadran suspendat într-un lichid pentru o mai mare precizie în determinarea direcției. Întregul set este impermeabil, astfel încât poate fi folosit fără teamă în locuri cu umiditate ridicată a aerului, în timpul ploilor intense și la traversarea apei. Greutatea redusă înseamnă că nu este supraîncărcat în timpul călătoriei și efortul fizic sporit, iar structura flexibilă a țesăturii liniei nu limitează libertatea mișcărilor dinamice.

Fisa tehnica
OEM
05493