05438 - Mini dispozitiv portabil pentru sigilat si etansat pungi - AG280
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

05438 - Mini dispozitiv portabil pentru sigilat si etansat pungi - AG280

9,00 lei Cu TVA

7,56 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:
- Mini dispozitivul portabil pentru sigilat si etansat pungi poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, la sigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele proaspete mai mult timp, deoarece acestea nu mai intra in contact cu aerul. Impiedica raspandirea mirosurilor in frigider.
- Poate fi folosit pentru sigilarea hainelor, pentru a le proteja impotriva prafului si a moliilor, pentru bijuterii sau alte lucruri importante pentru a le ferii de umezeala.

Caracteristicile produsului:
- Aparatul permite etansarea usoara si rapida a pungilor de plastic si a altor ambalaje din plastic. Este suficient sa glisati dispozitivul intr-un loc in care aveti nevoie de un sigiliu.
- Potrivit pentru pungi de plastic cu alimentele pentru congelat in frigider, re-ambalarea fursecurilor, pungilor de bomboane - produsele nu o sa se mai risipeasca niciodata, astfel cu ajutorul etansatorului poti organiza totul.
- Gata de actiune in cateva secunde de la pornire.
- Portabil, fara fir si practic, ideal pentru birouri si bucatarie.
- Alimentele raman proaspete, pastrandu-si proprietatile, aceseta sunt protejate de umiditate. Ideal pentru hrana animalelor, care trebuie sa fie bine ambalata.
- Se alimenteaza cu doua baterii AA 1.5V (nu sunt incluse).
- Dimensiuni:. Lungime 10 cm latime 3,8 cm.

Fisa tehnica
OEM
05438