09077 - Lanterna LED SMD, 10W, reincarcabila, 8800mAh, 3 moduri iluminare, incarcator 220V si auto, carcasa din aluminiu - 9061
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

09077 - Lanterna LED SMD, 10W, reincarcabila, 8800mAh, 3 moduri iluminare, incarcator 220V si auto, carcasa din aluminiu - 9061

99,00 lei Cu TVA

83,19 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- rezistent la apa
- corpul lanternei este din aluminiu
- baterie incorporat
- incarare de la retea 220V
- incarare de la mufa de bricheta auto 12V
- greutatea:  0.451 kg
- carcasa pentru depozitare si protectie
- diametru lanterna 5.5cm
- lungime lanterna 18cm
- carcasa realizata din ABS
- culoarea negra

Lanterna este un accesoriu care salveaza o multitudine de situatii neprevazute. Potrivita atat pentru drumetie intr-o zona cu conditii de iluminat precare, camping cat si atunci cand sunteti surprins intr-o calatorie pe timp de noapte de evenimente neasteptate. Este recomandat sa aveti mereu la dumneavoastra in masina, in casa sau la birou o lanterna puternica, precum aceasta. Conceputa pentru camping, pentru drumetii, pentru exercitii tactice aceasta lumineaza cu ajutorul unui LED SMD super luminos cu raza lunga de actiune, de aproximativ 500 m.
Lanterna este prevazuta cu un acumulator reincarcabil de tip 18650, Li-Ion 3.7V, cu capacitatea de 8800mAh care poate fi reincarcat la priza standard 220V sau la bricheta auto, in pachet fiind inclus atat incarcatorul pentru priza standard cat si adaptorul pentru bricheta auto. Lanterna este foarte practica atunci cand faceti calatorii de noapte, mergeti in drumetii, camping sau alte activitati care necesita lumina suplimentara.
Lanterna este foarte rezistenta la socuri aceasta fiind realizata din aliaj de aluminiu care ii confera rezistenta la utilizare si la eventualele accidente precum si la socurile mecanice. Puteti utiliza lanterna in orice moment fara sa trebuiasca sa tineti cont de conditiile meteo aceasta fiind rezistenta la apa.
Cele 3 moduri de iluminare va permit sa va adaptati situatiei putand opta pentru luminozitate ridicata, luminozitate scazuta sau stroboscop. Lanterna permite trimiterea de semnale S.O.S. pentru situatii speciale. Designul este conceput pentru a facilita tinerea in mana intr-un mod comod, lanterna fiind prevazuta si cu un snur care poate fi reglat.

Fisa tehnica
09077