05062 -  Cronometru digital multifunctional cu busola
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

sd easybox

05062 - Cronometru digital multifunctional cu busola

14,00 lei Cu TVA

11,76 lei Fara TVA

notifications_active Ultimele produse in stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

SPECIFICAȚII:
-acuratețe măsurare timp: 1/100 secunde.
-alimentare: 1 x AG13 (inclus).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 8.2x6x2cm.
-lungime șnur: 58cm.
-greutate: 50g.

Un cronometru este foarte util oricarui pasionat de sport - atat standard cat si extrem. Cronometrul digital va fi ideal pentru alergare, ciclism, excursii montane. Este rezistent la praf și șocuri minore. Marele avantaj al unui cronometru cu busola este și șnurul practic, puternic, datorită căruia nu trebuie să țineți dispozitivul în mână. Cronometrul multifuncțional poate fi atașat cu succes la un rucsac sau chiar atârnat pe gât - lungimea șnurului este de până la 58 cm.

Excelenta precizie a unui cronometru cu busola este un avantaj care va fi apreciat si de profesionistii din domeniul sportului. Afișajul clar, mare al cronometrului digital poate fi folosit în timpul activității fizice în diferite condiții meteorologice - de asemenea, în lumina puternică a soarelui.

Cronometrul digital are, de asemenea, o busolă încorporată, care este un obiect gadget extrem de util în timpul călătoriilor cu bicicleta și al plimbărilor. Un cronometru cu busola va fi de neînlocuit în munți sau în pădure. În cronometrul cu o busolă veți găsi, de asemenea, o alarmă utilă, o funcție de ceas și o funcție de calendar. Prin urmare, în cronometrul digital putem seta ora și data curente, precum și măsura timpului și verifica poziția curenta în raport cu indicațiile lumii de pe afișajul mare. Un cronometru digital extrem de funcțional este un accesoriu util care merită întotdeauna să va fie la îndemână dacă faceți sport sau călătoriți.

Fisa tehnica
OEM
05062