Regulament puncte de loialitate

Regulament puncte de loialitate

 

 

Inregistrandu-se in magazin, Clientul va intra in programul de loialitate Tehno Electric Srl si va avea urmatorul avantaj:

 

-         Un client cu un cont inregistrat pe site-ul tehnoelectric.ro va primi puncte de loialitate de 5% din valoarea fiecarei comenzi finalizate, pe care le poate folosi conform regulilor specificate mai jos.

 

Reguli privind programul de loialitate Tehno electric Srl :

 

1.     Doar clientii cu un cont inregistrat pe site-ul tehnoelectric.ro pot participa in programul de loialitate. Clientii care plaseaza comenzi fara cont, nu primesc puncte de loialitate.

 

2.     Punctele acumulate nu pot fi rascumparate in numerar sau in alt mod si pot fi folosite doar ca o reducere pentru comenzile plasate in magazinul online tehnoelectric.ro . Un punct de loialitate valoreaza 0,05 Lei.

 

3.     Punctele de loialitate pot fi utilizate ca o reducere la cumpararea de orice produs  - cu discount sau fara discount

 

4.     Reducerea maxima nu poate scadea valoarea comenzii cu mai mult de 50% din valoarea initiala a comenzii. Reducerea maxima pe care o puteti obtine la plasarea comenzii este indicata in urmatoarea formula:

Reducere maxima  = Totalul curent al comenzii – 50%

 

5.     Punctele de loialitate acumulate sunt valabile 90 zile. Daca nu se utilizeaza in acest termen, punctele acumulate for fi sterse automat din contul clientului.

 

6.     In cazul returnarii produselor din tranzactia in cadrul careia au fost primite puncte de loialitate, aceste puncte vor fi retrase in momentul acceptarii returului.

 

7.     Tehno electric Srl is rezerva dreptul de a modifica / suspenda / inchide programul de loialitate, dar modificarile nu vor putea reduce drepturile deja dobandite de utilizatori.