12991 - BMS echilibrare, balancer, pentru incarcare acumulator Li-Ion 3x18650, 3S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

12991 - BMS echilibrare, balancer, pentru incarcare acumulator Li-Ion 3x18650, 3S

8,00 lei Cu TVA

6,72 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificație:

Modul pentru echilibrarea a 3 baterii de 3.7V in serie. Prin atasarea portului de balans al acumulatorului in configuratie 4S la acest modul, celulele individuale vor fi incarcate la aceeasi tensiune. modulul functioneaza corect inpreuna cu un BMS ce nu are balans.
Atunci cand acumulatorul este incarcat, modulul detecteaza celulele ce au atins pragul de 4.2VDC si blocheaza, prin ajutorul rezistorului integrat, incarcarea acelor celule in timp ce celulele neincarcate inca ajung din urma pe cele incarcate.
Placa de echilibrare nu prezinta niciun fel de protectie la incarcare sau la descarcare. Pentru protecite este nevoie de o placa BMS.
In cazul in care exista diferente de rezistenta interna intre celule, va exista si difernta de tenisune intre celulele egalizate. Exemplu, la o diferenta de 5 miliohmi intre celule, tennsiunea finala va diferi cu pana la 0.03, lucru ce se traduce in celule incarcate la capacitati usor diferite. Din acest motiv este buna practica ca celulele sa aiba rezistenta interna cat mai apropiata.
Acumulatori compatibili: 3S, 12.6VDC, litiu
Tensiune maxima celula individuala: 4.2VDC
Curent balans per celula: 66mA
Dimensiuni: 26x21x2,6mm

Fisa tehnica
OEM
12991