25282 - Mufa adaptoare, Display Port, mama - DisplayPort, tata, Vention HBKB0, negru - HBKB0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

25282 - Mufa adaptoare, Display Port, mama - DisplayPort, tata, Vention HBKB0, negru - HBKB0

26,00 lei Cu TVA

21,85 lei Fara TVA

check In stoc

Pretul include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE si DBA

Descriere

Specificatii:

- Producator Vention
- Modelul HBKB0
- Interfață DP masculin, HDMI femel acoperit cu aur
- Rezolutie 1080P HD
- Scut PVC
- Culoarea neagra

Adaptor DisplayPort - HDMI Vention HBKB0 (negru)

Cu acest adaptor puteți converti rapid portul DP al laptopului într-un port HDMI, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință dispozitivul la un ecran mai mare. Produsul acceptă video HD 1080P și oferă sunet de înaltă calitate. Acesta garantează o transmisie fără interferențe și vă permite să copiați o imagine în modul Oglindă și să afișați două imagini diferite în modul Extindere. Designul robust înseamnă că îl puteți utiliza în siguranță cu dispozitivele dvs.
Vention/HBKB0/1
Pariaza pe calitate

Produsul se remarcă prin designul său robust - conectorul său a fost acoperit cu aur, ceea ce îl face rezistent la uzură și asigură o transmisie stabilă. Capacul din PVC garantează durabilitate, astfel încât adaptorul vă va însoți cu siguranță ani de zile. Produsul este gata de utilizare imediat după conectare - nu este nevoie să instalați prize suplimentare!
Vention/HBKB0/2
Bucurați-vă de imaginea pe marele ecran

Adaptorul HDMI la DP este o soluție simplă la lipsa portului HDMI de pe dispozitivele dvs. Cu ajutorul acestuia, vă puteți conecta cu ușurință echipamentul pentru a răsturna imaginea, de exemplu, de pe laptop la televizor sau monitor. Adaptorul vă permite să transmiteți video în 1080P HD, oferind o calitate excelentă fără interferențe.
Vention/HBKB0/3
Două moduri de afișare

Adaptorul acceptă afișarea imaginilor în două moduri. Puteți copia imaginea, de exemplu, de pe laptop pe ecranul mare în modul Oglindă și puteți utiliza monitorul suplimentar ca o extensie a desktopului dvs. în modul Extindere, care va fi util în special pentru multitasking. Vezi cât de convenabil este!
Vention/HBKB0/4


Fisa tehnica
Vention
25282
6922794743014